Haberler

Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a Çorlu Gazeteciler Derneği Üye Kartı Teslim Edildi

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi'nce yayımlanan Kentim Çorlu Gazetesi'nin imtiyaz sahibi olması dolayısıyla Çorlu Gazeteciler Derneği'ne üye olan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a tamamlanan üyelik işlemlerinin ardından hazırlanan üye kimlik kartı Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve Dernek Yöneticileri Serdar Şahin ve Coşkun Bozyel tarafından teslim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Baysan, Çorlu Gazeteciler Derneği'nin çalışmalarını üyesi olması sebebiyle yakından takip ettiğini de belirterek dernek yöneticilerine başarılar diledi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise dernek çalışmaları ile ilgili olarak Başkan Baysan'a bilgiler vererek "Çorlu Gazeteciler Derneği olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile bir takım etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunların ilki 10 Ocak Cuma günü tüm üyelerimizin ve protokol üyelerinin katılımıyla günün anısına düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya gelmek olacak. Diğer etkinliğimiz ise 12 Ocak 2014 Pazar günü üyelerimizin aileleri ile birlikte katılacağı Abant, Sapanca, Maşukiye ve Kartepe gezisi düzenleyeceğiz. Dernek üyesi gazetecilerin iş yoğunluğundan bir nebze de olsa uzaklaşması adına faydalı olacağını düşünüyoruz. Üyelerimiz aileleri ile bu etkinliğe katılacak. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak biz büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Şahin Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title