Haberler

Çorlu Aslan Sporda Yüzler Gülüyor

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde futbola profesyonel bakış açısı ile bakan Çorlu Aslanspor, aldığı sonuçlar ve oynadıkları futbol ile herkesin beğenisini kazanmaya ve kulüp içerisinde yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde futbola profesyonel bakış açısı ile bakan Çorlu Aslanspor, aldığı sonuçlar ve oynadıkları futbol ile herkesin beğenisini kazanmaya ve kulüp içerisinde yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Daha önce U-15 liginde şampiyon olan ve U-16 ligini 2. sırada bitiren Aslanspor, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Çorlu Aslanspor U-17 takımı Ahmet Taner Kışlalı Tesislerinde lider Ulaş Bld. Spor'u 5-0 yendi ve lideri koltuğundan ederek şampiyonluk iddialarını da son 3 haftaya taşımış oldu. Aynı gün oynanan U-14 liginde ise Çorlu Aslanspor U-14 takımı rakibi Çorlu Gençlerbirliği'ni 7-0 yenerek U-14 liginde liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. 2 haftadır aldıkları farklı galibiyetlerle averaj ile liderlik koltuğuna oturan Çorlu Aslanspor Pazar günü Paşaalanspor'u 11-1 yenerek taraftarının yüzünü güldürdü.

Çorlu Aslanspor Takımlar Direktörü Mustafa Öztürk, "Alt yapıda görev yapmakta olan Hocalarımız Abdul Şerif Köse, Ozan Demirel, Reyahan Berbere ve Erhan Gaygusuzoğlu'na uyumlu çalışmalarından ve başarılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu sene Aslanspor için farklı bir sezon. Gençler liginde oynayıp belli bir yaştan sonrada futbolcularımızı farklı kulüplere veriyorduk. Bu sene A takımımızı da kurup yetiştirdiğimiz gençlerimizi kendi bünyemizde tutarak onlara A takımda oynamak gibi bir hedef belirlemiş olduk" dedi.

Kulübün idari menajeri Erhan Gaygusuzoğlu ise yaptığı açıklamada, "8 yaşından bu yana futbolun içindeyim. Futbolcu olarak, hoca olarak görevler yaptım, halen de yapmaktayım. Ancak şunu söyleyebilirim ki en zoru idarecilik. Futbol oynarken ya da hocalık yaparken yöneticileri yargılardık ama şimdi görüyorum ki bu işin en zor kısmı yöneticilik. Futbolcu antrenmanını yapıyor maçını oynuyor. Ama teknik ekip takımı çalıştırıp maça bir kadro oluşturuyor ve çıkıp maçlarını oynuyorlar. Bazen başarılı oluyor bazen başarısız olup ayrılıyorlar. Ancak yöneticilerin bizler gibi tüm yaş gruplarında takımları da varsa işleri çok zor" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title