Haberler

Çorlu Arıza Yapan Otomobilini Yaktı

Sağlık Mahallesi'nde kahve işletmeciliği yapan İlhan Eski, kendisine ait 59 FS 392 plakalı piyasa değeri 6 bin lira olan 1993 model Tofaş Şahin marka otomobiliyle bu sabah işe gitmek için evden çıktı.

Sağlık Mahallesi'nde kahve işletmeciliği yapan İlhan Eski, kendisine ait 59 FS 392 plakalı piyasa değeri 6 bin lira olan 1993 model Tofaş Şahin marka otomobiliyle bu sabah işe gitmek için evden çıktı. İddiaya göre, otomobil Marmaracık Evleri mevkiinde arıza yapınca sinirlenen Eski, otomobili yol kenarına çekti ve bagajda bidon içinde bulunan benzini otomobilin üzerine döktükten sonra ateşe verdi. Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ancak otomobil kullanılmaz hale geldi.

İfadesi alınmak üzere Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Eski, ifadesinde şunları söyledi 'Aracıma çok iyi bakmama rağmen sürekli arıza yapıyor ve masraf çıkartıyordu. Ona gözüm gibi bakmama rağmen sürekli olarak masraf, sürekli arıza yapması canıma tak etti. Bu sabahta işe gitmek için evden çıktım yine arıza yaptı. Bende sinirlendim aracı boş bir yere çekerek yaktım. Her şey bundan sonra daha hayırlı olacak.ödedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaracık Tofaş Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title