Haberler

Coritiba Kulübü'nden Beşiktaş'a Ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Brezilya'nın Coritiba Kulübü'nün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi, eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza'yı ağırladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Brezilya'nın Coritiba Kulübü'nün ikinci başkanı Andre Luiz Macias ve kulübün iyi niyet elçisi, eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza'yı ağırladı.

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarette, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil ve Erdal Torunoğulları da yer aldı.

Fikret Orman, iki kulüp arasında yapılabilecek işbirliği konularının ele alındığı ziyaret ile ilgili olarak, "Coritiba Kulübü bizi ziyaret etti. Aramızda bir işbirliği yapabilir miyiz, onu konuştuk. Çok memnun olduk. Alex ünlü bir futbolcu. Her ne kadar rakibimizle de anılsa, Türk insanının sevdiği, centilmen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Orman ve Macias birbirlerine futbol takımlarının formalarını hediye etti.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title