Haberler

Corentte 1. Yaşını Kutladı

Güncelleme:

Klasik ve asil çizgisini çağdaş moda trendleri ile yorumlayan Corentte, 1. yaşını Park Şamdan'da düzenlenen özel bir davetle kutladı.

Kişiye özel, ısmarlama giyim alanında klasik ve asil çizgisini çağdaş moda trendleri ile yorumlayan Corentte, 1. yaşını Park Şamdan'da düzenlenen özel bir davetle kutladı

İsmini İtalyanca "akım" sözcüğünden alan, uzun yıllar tekstil ve giyim sektöründe faaliyet gösteren Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin ALBAYRAK tarafından kurulan Corentte, sadece bir giyim markası olmanın ötesinde müşterilerine; bir "yaşam stili" sunmayı hedefliyor. Corentte'ye gelip kostüm sipariş eden bir misafirin vücut ölçüleri, anatomik özellikleri, ten / saç rengi; yaşı, alışkanlıkları ve kostümü kullanacağı mekan gibi birçok bilgiye ihtiyaç duyuyor. Bu bilgiler ışığında ve müşterinin tercihleri doğrultusunda, "kişiye özel" olarak hazırlanan kostüm; hazır giyimde yakalanması mümkün olmayan benzersiz bir şıklığa kavuşuyor.

Ismarlama giyim anlayışının İngiltere'de doğup, İtalya'da geliştiğini dile getiren Metin ALBAYRAK'a göre şık olmak, "zamansız" bir kavram.

Bu fikirden hareketle, Corentte 1. yaşını Hollywood'un efsane centilmenleri olan Frank Sinatra, Clark Gable, Cary Grant, Marlon Brando ve Sean Connery gibi isimlerden ilham alan şık bir davetle kutladı. Nişantaşı Park Şamdan'da düzenlenen davete, spor, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Faruk Süren, Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman ve oyuncu Cem Davran gibi isimlerin katılımıyla renklenen davet boyunca konuklar, bol bol sohbet edip keyifli anlar yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title