Haberler

Samsun İl Milli Eğitim Müdür Vekili Cora'ya Veda Yemeği

Güncelleme:

Samsun ve ilçelerde görev yapan eğitimciler, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Cora'ya veda yemeği düzenledi.

Samsun ve ilçelerde görev yapan eğitimciler İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Mustafa Cora'ya veda yemeği düzenledi.

My House Otel'de düzenlenen veda yemeğine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Mustafa Cora'nın yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Nihat Çelikezen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Duygulu anların yaşandığı yemekte Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yavuz, Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Mustafa Cora ile acı tatlı birçok şeyi birlikte yaşadıklarını ve yaptıkları her şeyin eğitim için olduğunu söyledi.

Cora ile 2 yıl güzel bir şekilde çalıştıklarını belirten Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Nihat Çelikezen, "Müdürümüz ile 2 yıl bu takım ile çalıştı. Hepimiz enerjisini Samsun'daki eğitimin kalitesi için kullandık ve kullanmaya da devam edeceğiz. Herkes görevinin bilincindedir. Atanan il müdürümüzde bu takımla kaldığı yerden devam edecektir. Bu bayrak yarışıdır. Samsun'u yöneten buradaki yöneticiler emin ellerde, güzel şeyler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Kendisinin gitmekte kalmakta kolay olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdür Vekili Dr. Mustafa Cora, "Çünkü sizin gibi dostlarım oldu onun için burada da kalabilirim. Ankara'da 23 yıl kaldığımdan dolayı benim için oraya gitmek zor değil. Ama gitsem bile gönlümde sizleri, sizin sevinizi, sizin iyiliklerinizi ve güzelliklerini götüreceğim. Onlar benimle hep kalacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Cora'ya plaket verildi. Yaklaşık 2 yıl önce Ankara Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü'nden Samsun'a Milli Eğitim Müdür Vekili olarak atanan Dr. Mustafa Cora, Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla tekrar eski görevine geri döndü. Cora'nın yerine ise Çorum Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin atandı.

Girgin'in 04 Şubat 2014 tarihinde görevine başlayacağı bildirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmail Yavuz Mustafa Cora Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title