Haberler

Çöplükte Bebek Cesedi Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Polislerin bebek cesedini incelemesi, - Olay Yeri İnceleme ekiplerinin fotoğraf çekmesi, - Cenaze aracının gelmesi, - Genel görüntü ve detaylar, Konya'da çöplükte bebek cesedi bulundu Konya'da bir çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Polislerin bebek cesedini incelemesi, - Olay Yeri İnceleme ekiplerinin fotoğraf çekmesi, - Cenaze aracının gelmesi, - Genel görüntü ve detaylar, Konya'da çöplükte bebek cesedi bulundu Konya'da bir çöplükte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.Merkez Karatay ilçesinde Konya'nın çöplerinin döküldüğü Aslım Katı Atık Sahası'ndaki geri dönüşüm depolama bölümünde çalışan işçiler, çöplerin arasında kundağa sarılı bebek cesedi olduğunu fark etti.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kız bebeğin yeni doğmuş olduğunu belirledi.Ceset, otopsi için Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.Polis, bebeğin kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Karatay Konya Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title