Haberler

Çöp Kamyonetinin Kasasında Çıkan Yangın Söndürüldü

Taksim meydanı'nda saat 13: 00 sıralarında Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı çöp kamyonetinin kasasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Taksim meydanı'nda saat 13: 00 sıralarında Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı çöp kamyonetinin kasasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları fark eden kamyonet şoförü, aracı Taksim Meydanı'na çekip aracın dorsesini kaldırdı. Daha sonra olay yerine gelen diğer temizlik görevlileri, yanan çöpleri söndürmek için müdahalede bulundu. Bir otobüs şoförü aracından yangın tüpünü getirerek yangını söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri de yangın tüpü ile yanan çöpleri söndürmeye çalıştı. Görgü tanığı, "Araç yanarak geldi buraya. Daha sonra durdu. İtfaiyeye haber verildi" dedi. Olay sırasında yangına tanıklık eden bazı vatandaşlar ve turistler o anı ölümsüzleştirmek için cep telefonları ile yangını görüntüledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title