Haberler

Çöp Bidonundaki Patlama

Görüntü Dökümü : Polislerin olay yerindeki çalışmalarından detaylar Olay yeri yakınlarındaki bir işyerinin sahibi Ahmet Özdemir'in konuşması Özdemir'e ait işyeri güvenlik kamerasında patlama anı Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir çöp bidonunda meydana gelen patlamanın ardından, incelemesini tamamlayan ekipler, olay yerinden ayrıldı.

Görüntü Dökümü :

Polislerin olay yerindeki çalışmalarından detaylar

Olay yeri yakınlarındaki bir işyerinin sahibi Ahmet Özdemir'in konuşması

Özdemir'e ait işyeri güvenlik kamerasında patlama anı Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir çöp bidonunda meydana gelen patlamanın ardından, incelemesini tamamlayan ekipler, olay yerinden ayrıldı.

Patlamanın ardından olay yeri ve çevresini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri, bölgede şüpheli gördükleri kişileri Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirdi.

Muratpaşa Camisi çevresinde incelemesini tamamlayan ekipler, elde ettikleri delilleri topladıktan sonra bölgeyi yaya ve araç trafiğine açarak olay yerinden ayrıldı.

Patlama anı, güvenlik kamerasında

Muratpaşa Camisi yanında lokanta işleten Ahmet Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, müşterilerin yemek yediği sırada patlamanın meydana geldiğini belirterek, "Sadece büyük bir gürültü oldu. Müşterilerimiz yemek yemeye devam etti. Hafta sonu da bir patlama meydana gelmişti burada" dedi.

Bu arada, patlama anı, söz konusu iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda, müşterilerin yemek yediği sırada patlamanın meydana geldiği görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Özdemir Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title