Haberler

Tekirdağ'da Çöp Aracı Gelmeyen Semtte İş Başa Düştü

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, çöp araçlarının semtlerine uğramamasını şikayet eden kadınlar, iş başa düştü diyerek, sokaklarını kendileri temizliyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, çöp araçlarının semtlerine uğramamasını şikayet eden kadınlar, 'İş başa düştü' diyerek, sokaklarını kendileri temizliyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak ve Özge Sokak sakinleri, sokakların temizlenmemesini ve çöp araçlarının semtlerine uğramamasını gerekçe göstererek sokakta temizliğe başladı.

Süpürge ve kürekleri ile sokağa çıkan mahalle sakinleri, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çöp araçlarının ve temizlik görevlilerinin sık ve düzenli bir şekilde semtlerine geldiğini belirterek, "Seçimlerden sonra adeta her şey değişti. Çöp araçları ve temizlik görevlileri neredeyse semtimize hiç uğramaz oldu. Çöplerin birikmesi yüzünden hem sokaklarımız çöp içinde kaldı hem de çevreye yayılan kokudan evlerimizde dahi oturamaz olduk" diye konuştu.

"KAPIMIZIN ÖNÜNÜ KENDİMİZ TEMİZLİYORUZ"

Ortaya çıkan çöp problemi karşısında hem soruna geçici çözüm getirmek hem de yetkililerin dikkatini çekebilmek amacıyla eylem yapmaya karar verdiklerini ifade eden Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak ve Özge Sokak sakini kadınlar, "Biz de sonunda iş başa düştü diyerek elimize süpürgelerimizi alıp kapımızın önünü temizlemeye koyulduk. Umarız, yetkililer bu sorunumuzu en kısa sürede görürler ve konuya kalıcı bir çözüm üretirler" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

aydın ibiş:

evet seçim bitti sıkıntılar başladı merkez süleymanpaşa´ da ise sular her gün kesiliyor yazıklar olsun bıktık artık kardeşim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title