Haberler

Cookshop Yeni Menüsü İle Sizlerle!

Güncelleme:

'' En iyi Cafe '' ve '' En iyi Servis '' ödüllerine layık görülen Cookshop. yeni menüsü ile sezona merhaba dedi.

Aynı yemeğin farklı ellerde apayrı lezzetlere bürünmesinin mucizevi etkisiyle doğdu COOKSHOP. Pişirme teknikleri, her yemeğin kendine özgü püf noktası, baharatların çeşitliliği, yeni tatlar yaratma isteği ve misafirlerin yüzündeki gülümseme COOKSHOP.'ların sayısını kısa zamanda arttırdı. Misafirlerini ilk kez 2008 yılında Nişantaşı'nda ağırlamaya başlayan COOKSHOP. sadece 5 yıl içerisinde 2,5 milyon'u aşkın misafire hizmet vererek, 12 şubeye ulaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bahattin Demir hedeflerinin bu yılsonunda 3 milyon misafir ağırlamak olduğunu ve sürekli Ar-Ge çalışmaları ile misafirlerine daha iyiyi sunmak üzere sürekli yenilikler sunmak olduğunu belirtiyor.

Bu senenin kuşkusuz en büyük yeniliği ise COOKSHOP.ın yeni menüsü. İcatların yer aldığı, bir dergi niteliğinde olan menü bu sene karşımıza özel biyografilerle karşımıza çıkıyor. Tasarımın en özel sürprizi ise Türkan Şoray'ın bulunduğu sayfası…

En sevdiklerimizin listesi gibi olan bu menüde yine Yumurtalı Ekmek gibi Türk mutfağından çok sevdiğimiz lezzetlerin yanı sıra COOKSHOP. ın kendine özel reçetelendirdiği lezzet alternatifleri mevcut. Magnolia pudding sevenlere duyurulur,Oreo Bisküvili, Nutellalı, Elmalı ve Tarçınlı alternatifi ise yeni menüde yerini aldı.

Yeni menüsünün tanıtımını ise misafirlerine teşekkürlerini sunarak yapan COOKSHOP. Yönetim Kurulu Başkanı M. Bahattin Demir bu teşekkür'ü şöyle ifade ediyor; '' COOKSHOP. çok yeni bir oluşum, hedeflerimizin henüz çok başındayız. Her lezzeti, en iyi kalite ve sunumda, en uygun fiyatla misafirlerimize sunmak için sürekli çalışıyoruz. Karşılığını ise misafirlerimizin bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmaması ile ziyadesi ile alıyoruz. Bu kadar geniş bir sektörde, misafirlerimizin bizleri anlayıp, destek vermesi bizler için mutluluk verici. Bu destek ve anılardan dolayı yeni menümüzü çıkarırken misafirlerimize teşekkür etmek istedik.çünkü her misafirimizin bizlerle paylaştığı her anısı ve görüşü bizler için çok değerli ve özel. Bu yeni menümüz ise tamamiyle misafirlerimizin görüşleri ile oluşturulmuştur. Emeği geçen tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Instagram üzerinden misafirlerinin paylaşımları ile menü oluşturan Cookshop'ların. Yeni menüsünde yer alan lezzetleri #cookshopmenu etiketi görebilir, dilerseniz menü'nün gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Cookshop şubeleri: Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Ulus, Forum İstanbul, Galleria AVM – Ataköy, Altunizade, Maltepe Park AVM, Gordion AVM – Ankara, Bebek, Bodrum Palmarina ve Samsun Piazza AVM.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Demir Nişantaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title