Haberler

Çomü Ezine Myo'da Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Okulu bahçesinde gerçekleşen tören öğrencilerin resmi geçidi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ezine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, törende yaptığı konuşmada, okulun 1994 yılında iki bölüm ve 100 öğrenci ile kurulduğunu söyledi.

Bugüne kadar 3 bin 411 mezun verdiklerini ifade eden Özden, "2015-2016 akademik yılında ise 300 mezun vermektedir. Okulumuzda 4 yardımcı doçent, 10 öğretim görevlisi ve 3 okutman olmak üzere 17 akademik personel ile eğitim faaliyetleri sürdürülmektedir. İşletme yönetimi, dış ticaret, muhasebe ve vergi, halkla ilişkiler ve tanıtım, turizm seyahat ve eğlence hizmetleri, işletme yönetimi bölümlerimiz öğrenci yetiştirmektedir. Önümüzdeki yıldan itibaren gıda işleme bölümü altında açılan gıda kalite kontrolü ve analizi programına 50 öğrenci alınacak ve bu bölüm de aktif olarak öğrenci yetiştirmeye başlayacaktır." diye konuştu.

Törene ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Eğitim Bilimleri Ensititü Müdürvekili Prof. Dr. Salih Zeki Genç, okul müdürleri, akademisyenler ve öğrenci yakınları katıldı.

Konuşmaların ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title