Haberler

Çomü'den Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri katıldıkları yemek yarışmasından başarıyla döndü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri katıldıkları yemek yarışmasından başarıyla döndü.

ÇOMÜ'den yapılan açıklamaya göre, İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında İzmir Aşçılar Derneğinin düzenlediği "İzmir Uluslararası Yemek Yarışması"na katılan öğrenciler genç aşçılar kategorisinde yarışmaya katıldı.

Gösterdiği performansla öğrenci Kemal Saygıner jüri özel ödülüne layık görüldü. Çanakkale'nin onur konuğu olarak katıldığı fuara Türk mutfağı kategorisinde destek veren öğrenciler Selen Pekoğuz, Pelin Kılınç ve Cemre Uyanık 'Kişnişli Yoğurt ve Hürrem Sos' eşliğinde Harem Mantısı, Ilık Yoğurt Sos Eşliğinde Saraylı Kuzu Kafes, Fıstıklı Su Muhallebisi ve Pekmez Sos ile Kadayıf Kubbesi menüsü ile katılımcılardan tam not aldı.

Sanatçı Eşref Ziya Terzi'den Rektör Laçiner'e ziyaret

Ünlü sanatçı Eşref Ziya Terzi ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'i makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti, Ortak Akıl Derneği, Doğu - Batı Topluluğu ve Ortak Akıl Topluluğu'nun birlikte düzenlediği konser için Çanakkale'ye gelen Eşref Ziya Terzi üniversiteden çok etkilendiğini, özellikle İlahiyat Fakültesini çok beğendiğini belirtti.

Ziyarette, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nimetullah Akın da hazır bulundu.

Türk Sağlık Sen'den Rektör Laçiner'e ziyaret

Türk Sağlık Sendikası Başkanı Turan Çavdar ve beraberindeki heyet ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'i makamında ziyaret etti.

Çavdar ziyarette, Laçiner'e sendika çalışmalarını aktardı ve ÇOMÜ'yü yakından takip ettiklerini belirtti.

ÇOMÜ Kütüphanesi'nin gelişimini de beğeniyle izlediklerini belirten sendika yetkilileri kütüphaneye kitap bağışında bulundu.

İktisadi ve İdari Bilimler ve Fen Edebiyat Fakültelerinden kütüphaneye destek

ÇOMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personelleri "Şehitlerimiz İçin Hedef 1 Milyon Kitap Kampanyası"na 150 adet kitap bağışlayarak katkıda bulundu.

Öte yandan, ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Yavuz, kampanyaya 76 adet DVD bağışlayarak kütüphane multimedya koleksiyonuna katkıda verdi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sedat Laçiner Eşref Ziya İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title