Haberler

Company Of Heroes 2 Çıktı

SEGA of America, Inc. ve SEGA Europe Ltd. kısa süre önce satın aldığı Relic Entertainment, Inc.’in merakla beklenen strateji oyunu Company of Heroes 2, 25 haziran tarihinde çıktı.

Daha önceden 2013 başında piyasada olması planlanan oyunun çıkış tarihi ertelenmişti, Relic Entertainment bu ek süreyi Company of Heroes 2’nin tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip strateji oyunu olan ilk oyunun yüksek standardına ulaşmasını sağlamak üzere kullanıyor. Son teknoloji ürünü Esence 3.0 Motorunu kullanan Company of Heroes 2 gerçekçi ColdTech™ hava durumu sistemi, devrim yaratacak dinamik görüş açısı sistemi TrueSight™ ve gerçekçi yıkılabilirlik özellikleri ile taktik strateji türüne müthiş yenilikler getirecek.

Company of Heroes 2’nin Baş Yapımcısı Jonathan Dowdeswell şöyle diyor: “SEGA tarafından satın alınmamız bize uzun soluklu PC serileri bakımından müthiş bir tecrübeye sahip yeni bir ortakla çalışma imkanı verdi. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunabilecek bir ekibe sahip olduğumuzu bilmek bize büyük güven veriyor.”

Kaynak: Star / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title