Haberler

Çömlekçispor Yarı Finale Çıktı

Talas’ın Kepez Mahallesi’nde düzenlenen ’Mahalleler Arası Şehit Mehmet Aldağ Futbol Turnuvası’nda Çömlekçispor, Osmanlıspor’u 2-1 yenerek yarı finale çıktı.

Talas'ın Kepez Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahalleler Arası Şehit Mehmet Aldağ Futbol Turnuvası'nda Çömlekçispor, Osmanlıspor'u 2-1 yenerek yarı finale çıktı.

Talas ilçesine bağlı Kepez Mahallesi'nde düzenlenen ve 17 takımın katılımıyla başlayan turnuvada hafta sonu Çömlekçispor, Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Çömlekçispor 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

Alınan galibiyet sonrasında açıklama yapan Kulüp Başkanı Önder Serbest, "Öncelikle yarı finale çıkmayı başardığımız için çok mutluyuz. Yarı finale çıkmamızda emeği geçen oyuncularımıza, yöneticilerimize ve bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl, şampiyonluk kupasını Çömlekçimize getireceğiz. Bize maddi ve manevi desteklerde bulunan Çarşıbaşı Şekerleme ve Budak Dekorasyon'a teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Serbest, "Bu güzel turnuvayı düzenleyen turnuva başkanı Ayhan Demirezen'i de tebrik ediyorum. Kupa yolunda ilk 4'e kalan takımlara da başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Talas Spor Haberler

title