Haberler

Comenius Projesi Finali Hürriyet Ortaokulu'nda Yapıldı

Düzce Hürriyet Ortaokulu ailesi Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen hayat boyu öğrenme programı çerçevesinde, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan Comenius Projesi kapsamında 6 farklı ülkeden gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladı.

Polonya, İtalya, İspanya, Fransa, Slovakya ve Estonya'dan gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 34 kişilik grup proje ortağı ve aynı zamanda proje üreticisi olan Hürriyet Ortaokulu ailesi tarafından ülkemizin gelenek ve göreneklerince misafirperverlikle ağırlandı.

Proje kapsamında Hürriyet Ortaokulu'nun yaptığı çalışmalar ve misafir ülkelerin tanıtım stantları Hürriyet Ortaokulu'nun programladığı yemekte sergilendi. Gecede Düzce Belediyesi Mehter Takımı gösterisi beğeni ile izlenirken, gösterisi sonrası misafirler mehter takımı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, mehter takımının kıyafetlerini ve kullandıkları müzik aletlerini yakından incelediler.

Mehteran gösterisi sonrası, Hürriyet Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 7 coğrafi bölgeye ait halkoyunları gösterisi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Hürriyet Ortaokulu Müdürü Gökmen Zeki projenin hazırlanmasında ve misafirlerin ağırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere, kendilerine her türlü desteği sağlayan Okul Aile Birliğine teşekkür ederek, projenin başarılı bir şekilde sonlandırılmasında duyduğu memnuniyeti ifade etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Hürriyet Polonya Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title