Haberler

Color Sky 5K sponsorlarından b-fit beş şehirde koşuyor

Güncelleme:

Kadınların spor ve yaşam merkezi b-fit, Amerika'dan başlayıp tüm dünyaya yayılan 5 Kilometre Renkli Koşu Festivali'nin (Color Sky 5K) sponsorlarından biri oldu. Koşuların ilki İzmir'de yapıldı.

Diğer koşular ise Ekim aylarında Eskişehir, Bursa, İstanbul ve Antalya'da gerçekleştirilecek.

5 Kilometre Renkli Koşu Festivali (Color Sky 5K), gençlerin ve kendisini genç hissedenlerin, her yaştan insanın keyifle bir arada koştuğu ya da yürüdüğü sıradışı bir koşu festivali olarak dünyada büyük ilgi görüyor. İlk olarak ABD'de başlayan, ardından dünya ülkelerine hızla yayılan Color Sky 5K, 3'üncü yılında Türkiye'nin beş şehrinde birden düzenleniyor.

Kadınların spor ve yaşam merkezi b-fit'in sponsorları arasında yer aldığı Color Sky 5K koşularının ilki 25 Eylül'de İzmir'de yapıldı. Diğer koşular 1 Ekim'de Eskişehir'de, 2 Ekim'de Bursa'da, 9 Ekim'de İstanbul'da ve 16 Ekim'de Antalya'da gerçekleşecek. Koşulara katılacak olan b-fit girişimcisi kadınlar, etkinlikte #yineyesillendik ana hashtagi ile yer alacak.

Gökkuşağı renkleriyle koşu
Renkli Koşu Festivali katılımcıları start çizgisinden beyaz T-shirtleriyle koşmaya başlıyor. Koşunun her kilometresinde kurulu renk istasyonlarında bedensel engelliler ve gönüllüler, koşucuların T-shirtlerine renkli mısır nişastası püskürtüyor. Her istasyonda farklı bir renkle buluşan koşucular, finish çizgisine gökkuşağının renklerine bürünmüş olarak ulaşıyor.

Color Sky 5K Renkli Koşu Festivali, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) işbirliği ile düzenleniyor. Dünya genelinde düzenlenen her Renkli Koşu Festivali'nde ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehir İstanbul İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title