Haberler

Çolakoğlu: "Niksar, Oryantiringde Marka Şehir"

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu yaptığı açıklamada, “Niksar artık oryantiring sporunun marka bir şehridir” dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu yaptığı açıklamada, "Niksar artık oryantiring sporunun marka bir şehridir" dedi.

Niksar'ın ev sahipliği yaptığı ve Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun düzenlediği Sporcu Gelişim Kampı tüm hızıyla sürüyor. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu sporcular ile kahvaltıda buluştular. Niksar Ahmet Altıkulaç Kız Yurdu'nda düzenlenen kahvaltıda öğrencilerle beraber kahvaltı sırasına giren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu sporcular ile tek tek ilgilendi.

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu Niksar'ın doğası ve iklimi ile oryantiring sporunun marka bir şehri olduğunu belirterek, " Kastamonu, Bolu ve Niksar olmak üzere bu üç şehrimizde sporcu gelişim kampları planlıyoruz. Sporcu gelişim kamplarında kendi sporcularımızın dışında yerelde bulunan arkadaşlarımızı dahil ederek oryantiring sporunu yaygınlaştırmak istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırmayı düşünüyoruz. Bu sebepten Niksar'dayız. Niksar doğası, coğrafyası ve iklimi harika bir yer. Niksar'ımızda geçmiş senelerde gerek ulusal, gerekse uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmış bir yer. Bu bölgeyi çok seviyoruz. Çamiçi Yaylası bizler için çok uygun bir doğaya sahip. Bizler federasyon olarak bu bölgemizi değerlendireceğiz. Çünkü Niksar artık oryantiring sporunun marka bir şehridir. Bizler teknik arkadaşlarımız ile bu bölgeyi incelemeyi ve değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise Niksar'ın oryantiring sporunun temel taşı olduğunu söyleyerek, "Niksar denildiği zaman oryantiringin temel taşlarından bir tanesi akla geliyor. Ben belediyede fen işleri müdürü iken oryantiring haritalarının ilklerinden bir tanesini Niksar'da yapmıştık. Oryantiring sporunun Türkiye'de gelişimine yönelik 12-16 yaş grubu çocuklarımızın Niksar'da kamp yapması bizi ve Niksarlı hemşerilerimizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Çocuklarımızın gelişiminde oryantiring sporunun daha iyi yaygınlaşmasında bizlerde böyle bir katkıyı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah böyle kampların devamlılığını Niksar'da yapmanın arzusunu yaşıyoruz. Federasyonumuza ve çocuklarımızın kıymetli ailelerinin bizlere güvenerek çocuklarını şehrimize göndermelerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul önünde hatıra fotoğrafı çekilerek, Ahmet Altıkulaç Anadolu Anadolu Lisesi okul yönetimince Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ve beraberindekilere okul ismi yazılı olan kupa bardak hediye edildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özdilek Özcan Kastamonu Türkiye Niksar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title