Haberler

Çolakbayrakdar, Personeliyle Bayramlaştı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyelerin kesintisiz hizmet veren kurumlar olduğunu söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyelerin kesintisiz hizmet veren kurumlar olduğunu söyledi.

Sabah saatlerinde Kocasinan Belediyesi Atölyesi'nde İkram Çeşmesin'de sıcak çorba, simit ve çaydan oluşan kahvaltı vererek belediye personeliyle bayramlaşan Başkan Çolakbayrakdar, "Huzur içinde bir bayramı idrak ettik. İnşallah hepiniz de yuvalarınızda huzurlu bir şekilde bayram geçirmişsinizdir. Nice nice bayramlara erişmenizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi.

Belediyeciliğin 7 gün 24 saat ve 365 gün hizmet vermek amacıyla oluşturulan kurumlar olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar," Bazılarınız bayramda tatil yaparken bazı arkadaşlarınız da çalışmaya devam etti. Belediyecilik hizmeti böyle bir şey. Diğerlerinin huzuru ve rahatı, o huzura katkı koyma için çalışmanız, hizmet etmeniz gerekiyor. Tabii bizim yönetim anlayışımız içerisinde halka hizmet etmek Hakk'a hizmet etmektir. Muhakkak ki karşılığı Hakk'a hizmet olan bir çalışma içerisindesiniz. Karşılığı Hakk'a hizmet olan bir çalışma prensibinin de ince bir terazisi, hassas bir çizgisi var. Eminim ki her biriniz işlerinizde bu titizliğe, hassaslığa riayet ediyorsunuz" diye konuştu.

Belediyecilikte yapılan hiçbir işin diğerinden daha az öneme sahip olmadığına inandığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Emin olun ki hiçbir kademedeki arkadaşımızın yapmış olduğu hizmet, çalışma, iş ve görev bir başka arkadaşımızın görevinden daha az değerli veya daha çok değerli değildir. Her birimiz yaptığımız işi bu hassasiyet içerisinde yapmalı, yapmış olduğunuz hizmetlerin karşılığı olacaktır. 'Evet bu dünyada çalışıyoruz, gayret ediyoruz, bir maaş, bir ekmek kaygısıyla bunu gerçekleştiriyoruz. Ancak öbür tarafta da yapmış olduğumuz iyi hizmetlerin karşılığı da mükafatı da olacaktır.' Yeniden geçmiş bayramımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Bayramlaşma törenine katılan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek, "Ramazandan önce ikramiyelerimizi ve sosyal haklarımızı aldık. Ramazan boyunca Başkanımız çeşitli vesilelerle iftar programlarında ailelerimizle bizleri ağırladı. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar daha sona Sergi Salonu'nda hizmet binasında görev yapan personelle bayramlaştı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title