Haberler

Çolakbayrakdar, "Akşemsettin Caddesini Yeniliyoruz"

Güncelleme:

Kocasinan Belediyesi, yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Yıpranan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mevlana Mahallesi'nin can damarlarından Akşemsettin Caddesi'nde başlatılan yeniden düzenleme ve yenileme çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiğini söyledi.

Vatandaşa söz verdikleri acil işleri kış başlamadan bitirmek için çok hızlı bir biçimde çalışmalara yoğunluk kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Hayatı kolaylaştıran, yaşanabilir şehirler sunan hizmetlerin başında gelen ulaşımı; daha sağlıklı, güvenli, akıcı ve kaliteli boyuta taşımak amacıyla geniş, yeni yollar açıp mevcut olanları da günün şartlarına uygun olarak modern biçimde yeniliyoruz. Yoğun kullanılan, yorulan ve yenilenmesi gereken cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Vatandaşımızın ulaşımını ve hayatını kolaylaştırmak için büyük gayret sarf ediyoruz."dedi.

Mevlana Mahallesi'nin önemli ulaşım rotası olan yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki Akşemsettin Caddesi'nin Kocasinan'ın da önemli güzergahlarından biri olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, şehir hayatının can damarı, önemli sokakların sürekli ve yoğun kullanımdan dolayı yorulup yıprandığı için yenilenme ihtiyacı hissettiğine dikkat çekerek, 'Kocasinan Belediyesi durmuyor, sürekli bir atılım ve çalışmanın içinde gece gündüz çalışıyor. İmarın yoğun hareketliliği nedeniyle yeni yollar açıyoruz. Yıpranan, yorulan ve alt yapısı da güncellenecek caddeleri yeniliyoruz. Yeni yolların açılması, yorgun ve yıpranmış yolların da yenilenme, bakım ve onarımı için çok titiz çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title