Haberler

Çolak: "2019'da Nilüfer'i Kazanacağız"

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından "2. Nilüfer Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştayda, AK Parti Nilüfer'in güçlü yönleri, iyileştirmeye açık alanları ve fırsatları masaya yatırılacak. İlçe Başkanı Celil Çolak, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir araya geldik. İnşallah 2019'da Nilüfer'i kazanacağız" dedi.

İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde yapılan çalıştaya AK Parti Nilüfer ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve kadın kolları katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen çalıştayda teşkilatın güçlü yönleri, iyileştirmeye açık alanları masaya yatırılacak. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Celil Çolak, inanmış insanlarla beraber olup 2019'da Nilüfer'i alacaklarını belirtti. Maksatlarının birlik ve beraberlik içinde olmak olduğunu belirten Çolak, "Nilüfer alınmayacak bir yer değil. Aslında arada bir makas yok. O makası biz saldık. Nilüfer'e tedavi uygularken dozajı ayarlayamadık. Bu ilçede yüzde 39, yüzde 40 civarında oy alıyoruz. Biraz daha çalışıp insanları ikna edebilirsek kendiliğinden oy oranımız artacaktır. Buna göre strateji oluşturup çalışacağız. Bizim evvela kendi iç birlik ve düzenimizi sağlamamız lazım. Biz bir aileyiz. Ailenin bir mahremiyeti vardır. Bu mahremiyetten zaman zaman uzaklaştığımızı düşünüyorum. Bu işi kazanacaksak, inanmış insanlarla birlik ve beraberlik içinde kazanacağız. Ben tam inanmış insanlar istiyorum. Bu toplantıların maksadı birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Biraz daha gayret gösterirsek inşallah el birliğiyle Nilüfer'i kazanacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Armutlu İhlas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title