Haberler

Cola Turka Ramazan Turunun Son Durağı İstanbul

Güncelleme:

"Memleketime Ramazan geldi, hoşgeldi" diyen Cola Turka, Ramazan boyunca 14 günde 14 farklı ili ziyaret etti, il sakinlerine özel sürprizler yaptı.

Cola Turka turunu 25 Temmuz tarihinde İstanbul'da noktalayacak.

"Memleketim" temasıyla bu sene Türkiye'nin 16 iline yönelik özel bir çalışma yapan Cola Turka, Ramazan ayında da aynı konseptin devamı olan "Memleketime Ramazan geldi, hoşgeldi" turuna çıktı.

11 Temmuz tarihinde Sakarya'dan başlayan Cola Turka sırasıyla Ankara, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin, Konya, Antalya'yı ziyaret etti. 23 Temmuz Çarşamba günü İzmir'e, 24 Temmuz Perşembe günü ise Bursa'ya gidecek olan Cola Turka, turun finalini ise 25 Temmuz Cuma günü İstanbul'da yapacak.

Cola Turka ekibi ziyaret ettiği illerde yüzlerce eve konuk olarak "Bir Soru Bir Memleket" yarışması yapıyor ve kazananlara Cola Turka ile Memleketim temalı bardak hediye ediyor. Ayrıca, her ilde üçer iftar çadırında ürün dağıtımı yapılıyor.

Cola Turka Memleketim turunda ekibe, 11 Temmuz'da Sakarya'da ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 15 Temmuz'da Kayseri'de Davetsiz Misafir programının sunucusu Turgay Başyayla, 17 Temmuz'da Şanlıurfa'da ünlü komedyen Yavuz Seçkin, 21 Temmuz'da ise Konya'da ünlü oyuncu Şoray Uzun eşlik etti. Sanatçılar, ziyaret ettikleri illerde birer ailenin evine misafir olup, iftarda o yöre ile anılan lezzetleri "ailece" tattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cola Turka İstanbul Kayseri Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title