Haberler

Çökelek Mahallesi, Kurban Bayramı'na Hüzünlü Giriyor

Güncelleme:

Gölmarmara ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan kamyonetin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 15 kişinin yaşadığı Çökelek Mahallesi, Kurban Bayramı'na hüzünlü hazırlanıyor.

Gölmarmara ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan kamyonetin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 15 kişinin yaşadığı Çökelek Mahallesi, Kurban Bayramı'na hüzünlü hazırlanıyor. Çökelek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kılınç, kazanın üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen acılarının hala çok taze olduğunu söyledi. Mahallede Ramazan Bayramı'nda olduğunu gibi Kurban Bayramı'nda da büyük bir sessizlik ve hüznün hakim olduğunu belirten Kılınç "Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ancak bu dava sürecinin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

"Bayram havası yok"

Hayatını kaybeden 15 işçinin mezarlarının Manisa Büyükşehir ve Salihli Belediyesinin katkıları ile yapıldığını anımsatan Kılınç, şunları söyledi; "Her iki belediyemize de bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kazanın ardından gelen ilk bayram yani Ramazan Bayramı, mahallemiz için yas havasında geçti. Şimdi yine bir bayramı yaşamak üzereyiz. Halkımız biraz toparlanmış durumda ama acımız halen çok taze. Çünkü 15 farklı evde her biri yürek yakan dramlar var. Yaşanılan anılar, sevinçlerimiz gözlerimizin önünden gitmiyor. Dolayısıyla mahallemizde yine bir bayram havası ne yazık ki yok. Elimizden gelen dua etmek."

Kılınç, kaza nedeniyle açılan davanın sürdüğünü, sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirterek "15 canımız gittikten sonra ailelere milyonlar ödense ne olur. Bu insanlar benim köyümün lokomotifiydi. Her biri birbirinden çalışkandı" diye konuştu. Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi yakınlarında üzüm bağına asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile süt tankerinin çarpışması sonucu 15 kişi ölmüş, 1 kişi ağır yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Kurban Bayramı Gölmarmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title