Haberler

Çökelek Mahallesi Hizmetlerden Memnun

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahalle halkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahalle halkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi'nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi'nin işbirliğinde Çökelek Mahallesinde başlatılan asfalt ve kilit parke taş döşeme çalışmaları nedeniyle incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Zeki Kayda, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Çökelek Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kayda, kendisinden talep edilen asfalt ve kilit parke taş döşeme işinin Salihli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirildiğini anlatarak, "Çökelek Mahallesine toplamda 25 bin metrekare kilit parke taş döşenecek. Bu çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Çökelek Mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Mahallelerimize en iyi hizmetleri kazandırmak için özveriyle çalışıyoruz. Hizmette siyaset ayrımı gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallenin bağlantı yolları ile sokaklarına şu ana kadar yaklaşık 15 bin metre kilit parke taş döşemesi yapıldı. Ayrıca Çökelek Mahallesinin Çayköy ve Yılmaz Mahalleleriyle bağlantısını sağlayan yol, Salihli Belediyesi ekipleri tarafından satıh kaplama çalışmaları tamamlanarak 3 kilometre asfaltlandı. Yapılan bu güzel hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Mahalle sakinleriyle birlikte Çökelek Mahallesinde gerçekleştirilen kilit parke taş döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Kayda, çalışan işçilerle sohbet ederek kolaylıklar diledi. Çökelek Mahallesi sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Zeki Kayda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title