Haberler

Çok Sayıda Suçtan Aranan Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, Ali Çetin'e ait traktörden benzinli otomobiline mazot çalan ve 21 suçtan aranan Yusuf U. ile arkadaşı Aysel Y. suçüstü yakalandı.

Olay, bugün saat 02.45'de Erbeyli Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf U. yanına kız arkadaşı Aysel Y.'yı alarak 48 TA 361 plakalı otomobil ile Erbeyli Mahallesi'nde Ali Çetin'e ait 09 UG 302 plakalı traktörün deposundan hortumla mazotu bidona boşaltmaya başladı. Gürültü üzerine dışarıya çıkan traktör sahibi traktörün deposundan mazot çalındığını fark edince durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarmanın olay yerine gelmesini beklemeden dışarıya çıkan Çetin bir anda Yusuf U. ile karşılaştı. Yusuf U.'un Ali Çetin'e bıçakla saldırmaya kalktığı sırada jandarma ekiplerini gören Yusuf U., olay yerinden otomobiline binerek kaçtı. Olay yerinde kalan kız arkadaşı Aysel Y.'yı ise jandarma kaçamadan yakaladı. İncirliova Jandarma ekipleri Aysel Y.'dan yola çıkarak Yusuf U.'un Aydın'da oturduğu adresi saptadı. Uzun süren arama sonrasında Yusuf U. 48 TA 361 plakalı otomobilin içerisinde yakalandı.

Önce sıradan bir hırsızlık olayı gibi gözüken, olayın boyutu saatler sonra ortaya çıktı. Yusuf U. otomobilinin benzini bittiği için yolda kaldığı için traktörden mazot çaldığını söylemesi üzerine jandarmanın yaptığı araştırma sonrasında Yusuf U.'un Kuşadası, Söke, Nazilli, Manisa, Turgutlu ve çeşitli il ve ilçelerde 20 ayrı suçtan tutuklama kararıyla arandığı ortaya çıktı.

Ele geçen otomobilin içerisinde ise üç ayrı sahte plaka çıktı. Zanlı Yusuf U. jandarmada alınan ifadesinin ardından sevke dildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Ali Çetin Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ecrınmobilWeb@haberler.com:

Gurur yapmıslar oyle dıyolar polıs rkıplerı katıllerı bırakıp hırsız avına cıkmıslar resmen eee katıler yakaşanmaz bu memlekette

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title