Haberler

Çok İstediği, Oğlunun Düğününü Göremeden Öldü

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde okutmanlık yapan 59 yaşındaki Kaya Özek, oğlunun bu pazar yapılacak düğününü göremeden mide kanserinden yaşamını yitirdi.

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde okutmanlık yapan 59 yaşındaki Kaya Özek, oğlunun bu pazar yapılacak düğününü göremeden mide kanserinden yaşamını yitirdi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda okutman olarak görev yapan evli 2 çocuk babası olan Kaya Özek, geçen yıl mide kanserine yakalandı. Yaklaşık bir yıldır tedavi gören Özek, oğlu 28 yaşındaki Burak Özek'in bir an önce düğününü yapmak istedi. Oğlu Burak'ı 1 ay önce Kübra İpek Öztürk ile nişanladı. Bu pazar için düğün tarihi belirlendi. Ancak Kaya Özek, tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde dün akşam vefat etti.

Kaya Özek'in ölüm haberi başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşları ve öğrencilerini üzüntüye boğdu. Özek için bugün ilk olarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Rektör Mustafa Şahin, "Bugün zor bir gün. Ama yaşam devam ediyor. Ben Kaya hocamıza, mesai arkadaşlarımıza, öğrencilerine, ailesine baş sağlığı diliyorum. Tabi yıllarca hizmet etmiş bir insanı burada cenazesinin başında çok da konuşacak bir şey kalmıyor" dedi.

Buradaki törenin ardından cenaze Ali Paşa Camine getirildi.

'DÜĞÜNÜ ÇOK GÖRMEK İSTİYORDU'

Cenaze başında taziyeleri kabul eden Kaya Özek'in çocukları Burak ile Tuba Özek'in üzgün oldukları görüldü. Burada gazetecilere konuşan Tuba Özek, babasının ağabeyi Burak'ın düğününü çok görmek istediğini söyleyerek, "Nasip olsaydı bu pazar düğün olacaktı. Fakat göremedi, Allah nasip etmedi. Allah'ın takdiri böyleymiş" dedi.

Cenaze, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Dokuztaşlar mezarlığında toprağa verildi. - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title