Haberler

Çok Amaçlı Salon Açıldı

Edremit'in Altınoluk Mahallesinde Hamiyyet Ferudun Sözen İlkokulu Çok Amaçlı Salonu düzenlenen tören ile açıldı.

Edremit Altınoluk Hamiyyet Ferudun Sözen İlkokulu'na yapılan Çok Amaçlı Salonun açılış töreni; İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Hayırsever Fernur Sözen ve çok sayıda okul müdürünün katılımlarıyla gerçekleşti. Törende açılış Konuşmasını yapan Okul Müdürü Dilek Ekizer salonun yapımında emeği geçen Okul Aile Birliğine, bu süreçte kendisinden desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdür Yusuf Koç'a ve okulu Edremit'e kazandıran Hayırsever Fernur Sözen'e teşekkür etti. Yeni açılan salonun okulun kültürel ve sportif faaliyetlerinde kullanılmasını amaçladıklarını dile getirdi.

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç Hayırsever Fernur Sözen'in hem ülkemiz hem de Edremit için çok büyük bir lütuf olduğunu belirterek kendilerine çok teşekkür etti. Hayırsever Fernur Sözen ise; hem ülkesine hem de doğduğu topraklara olan vefa borcunu ödemeyi ve devletimize hizmet etmek adına çalıştığını vurgulayarak her zaman "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" ilkesini benimsediğini ve okullarda yapılan bu güzel çalışmalarla gurur duyduğunu belirtti.

Program Hamiyyet Ferudun Sözen İlkokulu Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve Melodika grubunun dinletisinin ardından okul terasında verilen ikramların ardından sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fernur Sözen Altınoluk Edremit Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title