Haberler

Çoğulhan Belediye Başkanı Yıldız, MHP'ye Geçmek İçin Müracaat Etti

Afşin ilçesine bağlı Çoğulhan Belde Belediye Başkanı Adem Yıldız, MHP'ye geçmek için müracat etti.

MHP Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret eden Yıldız, MHP'ye geçmek üzere partiye başvuruda bulundu.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, bundan sonraki siyaset hayatını MHP'de sürdürmek istediğini, bu amaçla MHP'ye geçmek için başvuruda bulunduğunu söyledi.

MHP'ye geçmek için herhangi bir "pazarlık" yapmadığını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"İlçe başkanımızın gayretli çalışmaları, MHP'nin çatısı altında olan sıcak duygular beni MHP'ye üye olmaya itti. Ben kimseyle pazarlık yapmadım. Ben MHP'ye tek bir nefer olarak, tek bir üye olarak katıldım. Beni seven ve sevmeyen arkadaşlarımız gelip katılabilirler. Benim kimseden herhangi bir talebim yok. Teşkilatın vereceği hangi görev olursa olsun ben varım. İlçe teşkilatının azmi, çalışması, doğru, dürüst emek vermesinden dolayı, 4 yıldan bu yana da bağımsız olduğumdan dolayı sonuçta bir siyasi partiye destek vermek üzere tercihimi MHP olarak belirledim."

MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ise tüm vatandaşları parti bayrağı altında toplanmaya davet etti. Taşkale, Milliyetçi hareketin Türkiye Cumhuriyeti'nin bölmez bütünlüğünde bir çimento görevi yaptığını, iktidar olmazsa da ülke siyasetine yön verdiğini savundu.

Taşkale, Yıldız'ın partilerine katılmak için gerçekleştirdiği talebini partinin yetkili organlarına ileteceğini, bildirdi.

Konuşmaların ardından Taşkale, Yıldız'a parti rozetini taktı.

Yıldız, 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilmiş, yaklaşık 9 ay önce partisinden istifa etmişti. Yıldız, görevini bağımsız olarak sürdürüyordu. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title