Haberler

    Coffee Carnaval Blues Session Kombine 3-4 Aralık

    3-4 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan "Coffee Carnaval Ankara Palas Blues Session", Ankara'nın en eşsiz mekanında, en kaliteli kahveyi en iyi müzikle birleştiriyor.

    3-4 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan "Coffee Carnaval Ankara Palas Blues Session", Ankara'nın en eşsiz mekanında, en kaliteli kahveyi en iyi müzikle birleştiriyor.

    "Kahve tarihinin içindeki en özel anı onu kokladığımız anda yaşanıyor.

    O kokuda çok şey var; iyi bir tarih, ilk kez kaçış, iyi bir deneyim, iyi bir sohbet, iyi bir yolculuk… Burası Ankara Palas… Biz, iyi kahveyi anlatmak yerine kahveye tutkun olan Türkiye'nin en iyi markalarını size getirmek istedik.

    Kahve, yıllar boyu süren yolculuğun ardından 1927 yılında hizmete giren ve Atatürk'ün Türk toplum hayatına getirmek istediği bazı yenilikleri Ankara Palas'ta  başlattığı o yıllara, o nostaljiye ve kahve'nin o muhteşem ritüellerine bizleri geri götürüyor. Kahveseverleri büyülü atmosferiyle Cumhuriyet'in ilk yıllarına götürmek ve Atatürk'ün ayak bastığı eşsiz tarih ortamında unutulmaz anlar yaşatmak için "Ankara Palas" huzurlarınızda…

    Kapısından girdiğiniz anda aklınızı başınızdan alacak tarihi ve nostaljik dokusu ve kahvenin karşı konulamaz kokusuyla kendinizi tarihin içerisinde bulacaksınız. Kahve kokusuyla gününüze yeni bir sayfa açın; çünkü, kahve dostluktur. Yalnız kaldığınızda en yakın arkadaşınızdır. Soğuk havalarda keyfinizi yerine getiren sıcacık bir kaçamaktır bazen kitabınızın yanına eşlik eden…Kısaca kahve, her tarihte, her kültürde herkesin baş kahramanıdır. Bu yüzden en iyisiyle taçlandırın kendinizi. Kaliteli bir güne başlamak için çalın Ankara Palas'ın kapısını ve eşsiz kahveleriyle başlayın güne.

    Artisan lezzetler, kavurmacılar, üreticiler, şovlar, workshoplar, kahveye dair ne varsa, yurt içi bir çok katılımcılar için bir araya gelerek kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.

    Tüm Kahveseverler; Ankara'nın en iyi Dj'i Indian (Hicri Bozdağ) ve Mojo Town ve In Rock müzik grupları ile Ankara Palas'ın efsanevi tarihi atmosferinde 2017'ye merhaba diyor."

    Karnaval detayları:

    *Atatürk'ün Türk Kahvesi köşesi

    *Cupping ve Tasting

    *Evde ve Ofiste Nitelikli kahve demleme

    *Türk Kahvesi ve Tarihi

    *En iyi kahve dükkanlarının lezzet tüyoları

    *Blues Session adına herşey!

    *En iyi karnaval müzik performansı

    *Dj Performans

    *Artisan yiyecek ve atıştırmalıklar

    *Tutkulu Alışveriş

    *Kahve'nin Duayenleri

    *Profesyonel Barista'ların Kariyer hedefleri?

    *Kendi Kahve Dükkanı'nı aç! Başarı hikayeleri!

    *Dünyanın Kahvesi

    *Ankara Palas'da Konaklama Süprizi? Hediyeler?

    *Tarihin Atmosferinde Kayfe keyfi!

    3 Aralık Cumartesi

    1.Seans    : 11: 00 - 15: 00*

    2.Seans    : 16: 00 – 20: 00*

    3 Aralık Cumartesi After Party : 20: 30 - 23: 30*

    4 Aralık Pazar

    1.Seans    : 11: 00 - 15: 00*

    2.Seans    : 16: 00 – 20: 00*

    *Biletler her seans için ayrı satılmaktadır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Palas Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title