Haberler

Çocuklarının Gözü Önünde Cep Telefonunu Böyle Çaldı

Kağıthane’de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bir kadın, çocuklarının gözü önünde cep telefonu çaldı.

Kağıthane'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen bir kadın, çocuklarının gözü önünde cep telefonu çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Hırsızlık olayı, 9 Ağustos tarihinde Kağıthane Çağlayan Vatan Caddesi üzerindeki bir cep telefonu bayiinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu bir kadın daha önceden de gelip gittiği Nedim Adin'in cep telefonu dükkanına çocuklarıyla birlikte geldi. Dükkana giren kadın içeride müşterilerin olması nedeniyle bir süre dükkanda oturdu. Kadının çocukları ise Adin müşterileriyle ilgilendiği sırada tezgahın öte tarafına geçerek kulaklık almaya çalıştı. Bunu gören anneleri çocuklarını yanına çekti. Bir süre sonra içeride bulunan müşteri dükkandan çıktı. Müşterinin dükkandan çıktığını gören kadın ayağa kalkarak Nedim Adin'den cep telefonuna müzik yüklemesini istedi. O esnada kadının çocukları da tezgah ile uğraşmaya devam etti. Tam bu sırada dükkana başka bir müşteri girdi. Adin'in müşteriyle ilgilendiği sırada kadın tezgaha yöneldi. Adin'in müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilen kadın ikinci denemesinde tezgahı çekip bin lira değerindeki cep telefonunu alarak cebine koydu. Telefonu cebine koyduktan sonra bir süre dükkanda duran kadın daha sonra çocuklarıyla birlikte dükkandan ayrıldı. Yaklaşık 1 saat sonra telefonlarından birinin eksik olduğunu fark eden Adin durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri Suriye uyruklu kadının yakalanması için çalışma başlattı.

"MÜŞTERİMLE UĞRAŞIRKEN TELEFONU ÇALDI"

İş yeri sahibi Nedim Adin, "Olay Cumartesi saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bir tane Suriyeli olduğunu söyleyen Arap bir kadın 2 çocuğuyla birlikte geldi. Her zaman dükkanıma geliyordu, Arapça müzik yüklüyordu hem de dilencilik yapıyordu. Daha önceden de kendisine para verdik. Daha sonra dükkanda bir süre oturdu. Benimde o sırada müşterim geldi. Müşterimle uğraşırken tezgahı açmış telefonu almış. Bir süre sonra fark edince kamera görüntülerine baktım. Görüntülerde kadının tezgahı açıp telefonu çaldığını gördüm. Normalde Çağlayan'da bütün esnaflar onu tanır. Camilerde namaz çıkışlarında da dilencilik yapar. Telefonun değeri bin liraydı. Şikayetçi oldum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vatan Caddesi Kağıthane Çağlayan Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title