Haberler

Çocuklarından Sonra Üniversite Mezunu Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) düzenlenen mezuniyet töreni Törene katılanlar Bölümü dereceyle bitirenlere diplomalarının verilmesi GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun'un açıklaması Mezun olan 61 yaşındaki Recep Ekici'nin konuşması Kep fırlatılması Gaziantep Üniversitesinde mezun olan 7 bin 127 öğrenci için tören düzenlendi İki çocuğu üniversite mezunu olan 61 yaşındaki Recep Ekici de Nurdağı Meslek Yüksekokulunu tamamlayarak geçlerle kep attı Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN), mezun olan öğrenciler için kampüste tören düzendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) düzenlenen mezuniyet töreni

Törene katılanlar

Bölümü dereceyle bitirenlere diplomalarının verilmesi

GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun'un açıklaması

Mezun olan 61 yaşındaki Recep Ekici'nin konuşması

Kep fırlatılması

Gaziantep Üniversitesinde mezun olan 7 bin 127 öğrenci için tören düzenlendi

İki çocuğu üniversite mezunu olan 61 yaşındaki Recep Ekici de Nurdağı Meslek Yüksekokulunu tamamlayarak geçlerle kep attı

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN), mezun olan öğrenciler için kampüste tören düzendi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, törende yaptığı konuşmada, ailelerin çocuklarını üniversiteye dualarla gönderdiklerini ifade ederek, fedakar anne ve babalara teşekkür etti.

Öğrencilere üniversite eğitimleri boyunca balık tutmayı öğrettiklerini ifade eden Coşkun, "Belki her şeyi öğretememiş olabiliriz ama buradan çıktıktan sonra bilgiye ulaşma yollarını en iyi şekilde öğreneceğinize, hayat boyu kendinize yeni bilgi katma noktasında kararlı duruş sergileyeceğinize olan inancım tamdır. Sevgili öğrenciler, hayat boyu yolculuk içerisinde mutlaka ama mutlaka arada durun ve sorgulamayı unutmayın." dedi.

Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nden şeref öğrencisi olarak mezun olan 61 yaşındaki Recep Ekici ise diplomasını Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan aldı. Üç çocuk babası Ekici, çocuklarından ikisinin üniversite mezunu olduğunu, kendisinin de bunu başardığı için mutlulu olduğunu söyledi.

Aynı zamanda İskenderun'da demir çelik fabrikasının yönetim kurulu üyesi olan Ekici, "1990 yılından bu yana tıbbi ve aromatik bitkiler konusunda araştırma yapıyorum. Daha çok pratik bilgim vardı. Bunu teorik bilgilerle tamamlamak istedim. Gaziantep Üniversitesi sayesinde eksikliklerimi tamamladım. Aslında ben bu konuyu çok iyi bildiğimi sanıyordum. Okula geldiğimde eksikliklerim olduğunu fark ettim. Bunu da üniversitedeki hocalarım sayesinde tamamladım." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bölüm birincilerine protokol tarafından diplomaları verilirken, daha sonra öğrenciler kep atıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program sonunda sahne alan şarkıcı Şebnem Ferah, sevilen parçalarını mezun olan öğrenciler için söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Yavuz Coşkun Nurdağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title