Haberler

Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara" Projesi

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nün, Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilere “Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara” projesi kapsamında eğitim verilecek.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nün, Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara" projesi kapsamında eğitim verilecek.

2015-2016 yılı Eğitim ve Öğretim dönemi içerisinde, öğrencilerin eğitimlerini her türlü korku ve endişeden uzak güvenli ortamlarda sürdürebilmesi, suça sürüklenmemesi ve suçun mağduru olmaması için çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimini korumaya yönelik olarak Kırklareli il merkezindeki ve bu tür imkanları kısıtlı olan Babaeski, Vize, Pınarhisar, Demirköy, Pehlivanköy ve Kofçaz ilçelerinde bulunan ortaokullarda eğitim gören 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine eğitim verileceği belirtildi. Bilinçlendirme ve bilgilendirme amaçlı ve yine çocukların interneti kullanımı, internette karşılaşabilecekleri olası tehlikeler ve bilinçli internet kullanımı konusunda bilgilendirmek, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından, "Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara" projesi kapsamında, 24 Şubat Kofçaz,26 Şubat Babaeski, 23 Mart Pehlivanköy, 8 Nisan Pınarhisar-Vize, 15 Nisan Demirköy-İğneada ve 29 Nisan Lüleburgaz tarihlerinde eğitim verilecek. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kırklareli Pınarhisar Babaeski Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title