Haberler

Çocuklarımıza Sahip Çıkalım

Güncelleme:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Dicle Vakfı Mütevelli Heyeti ile Vakfın düzenlediği akşam yemeğinde buluştu.

Bursa'da yılda 5 Yüz üniversite öğrencisine burs veren Dicle Vakfı Mütevelli heyeti Seyami Usta'da düzenlediği akşam yemeğinde Vali Karaloğlu'nu ağırladı.

Güzel bir gaye ile kurulan vakfın üyeleri olan işadamları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karaloğlu:"Güzel bir gaye ile iyi niyet ihlasla hayır amaçlı kurulmuş bir vakıf. Özellikle üniversitede okuyan çocuklarımıza burs verme konusunda bir gayret var ki buna çok ihtiyaç var. Özellikle doğudan, güneydoğudan Bursa'ya öğrenci olarak gelen çocuklarımıza sahip çıkma, onlara kol, kanat germe noktasında vakfın yaptığı işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burs sayısını artırmanız lazım. Öğrenim için gelen çocuklarımıza sahip çıkmanız lazım. Siz sahip çıkmazsanız inanın sahip çıkacak çok adam var. Onun için siz sahip çıkın, gelen çocuklar düzgün yetişsinler. Vatanına, Milletine, Bayrağına hayırlı insanlar olsunlar. Bunu yapıyorsunuz daha da geliştirmek lazım.

Bursa Türkiye'nin 80 vilayetinden göç alan bir şehir.Her birimizin geliş sebebi farklı olabilir. Kimimiz Bürokrat olarak, kimimiz Memur, kimimiz işadamı, kimimiz işçi olarak geldik. Her birimizin ayrı hikayesi var ama her birimiz Bursalıyız artık. Geldiğimiz yerleri, geldiğimiz şehirleri unutmadan, geldiğimiz kültürü unutmadan bugün her birimiz Bursalıyız. Bu şehirde doyuyoruz, büyüyoruz, üretiyoruz, çalışıyoruz. Her birimiz artık Bursalıyız" dedi.

Vakıf Başkanı Abdülrezzak Ayhan da Vakfın sosyal yardımlaşma, insani yardımlar ve üniversite öğrencilerine burs vermek için işadamları tarafından kurulduğunu belirtti.
Vakfın sosyal yardımlaşma, insani yardımlar ve üniversite öğrencilerine burs vermek için işadamları tarafından Bursa'da kurulduğunu belirten Vakıf Başkanı Abdülrezzak Ayhan gelecek yıllarda burs verdikleri öğrenci sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Dicle Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title