Haberler

Çocuklarıı Alıp Eski Eşinin Yanına Gitti

Alara Koçibey ile eski eşi Cem Uzan arasındaki sorunlar çözüldü.

Geçtiğimiz Kasım'da 3. evliliğini Fransız tasarımcı Fanny Blanchelande ile yapan Cem Uzan, 2014'ü kalabalık karşılayacak! Eski eşi Uzan ile arasındaki sorunları çözen Alara Koçibey, önceki gün kaçak işadamından olan çocukları Yasemin Paris ve Emre Renç'i alarak Uzan ile yeni eşinin yaşadığı Paris'e gitti.

EVİNDE GÖRKEMLİ PARTİ

Yaz aylarında da St. Tropez'de birlikte tatil yapan Alara Koçibey ve Fanny Blanchelande'in iyi anlaştığı öğrenildi. Koçibey ile Fransız tasarımcının bu dostluğuna en çok sevinen ise kuşkusuz Cem Uzan oldu. İlk evliliğinden olan çocukları Dilara ve Sinan Uzan ile Koçibey'den olan 2 çocuğuyla 2014'e "merhaba" diyecek olan kaçak işadamı, Paris'teki Eyfel Kulesi manzaralı evinde vereceği parti için de şimdiden hazırlıklara başladı.

SEVGİLİSİ GİTTİ Mİ?

Çocuklarını, babaları Cem Uzan'ın yanına Fransa'ya götüren Alara Koçibey'e genç sevgilisi Eren Morova'nın eşlik edip etmediği ise herkesin merak konusu oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cem Uzan Paris Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title