Haberler

Çocukları Kaza Yaptı, Baba 'Keşke Ölseydi' Diye Beddua Etti

Adana'da satın aldıkları lüks otomobilin devir işlemleri için notere giden iki kardeşin içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı.

Adana'da satın aldıkları lüks otomobilin devir işlemleri için notere giden iki kardeşin içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp takla attı. Mehmet Doğrubaş ve kardeşi Ezgin Doğrubaş kazadan yaralı kurtulurken, olay yerine gelen baba Mustafa Doğrubaş'ın, "Ölse daha iyiydi" diyerek beddua etmesi şaşırttı.

23 yaşındaki Mehmet Doğrubaş, 20 EN 090 plakalı lüks otomobili satın almak için Erkan Engin ile anlaşıp, parasını ödedi. Mehmet Doğrubaş, otomobilin devir işlemleri için kardeşi Ezgin Doğrubaş'ı da yanına alıp, notere doğru yola çıktı. Mehmet Doğrubaş'ın yönetimindeki otomobil, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak refüje çarpıp takla atarak karşı şeride geçti. Ters dönen otomobil, bir süre sürüklenerek, kaldırım kenarında durdu.

Kazada, sürücü Mehmet Doğrubaş ile kardeşi Ezgin Doğrubaş, yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Doğrubaş kardeşler, Özel Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çocuklarının kaza yaptığı haberini alıp, olay yerine gelen baba Mustafa Doğrubaş, otomobilin hurdaya dönmüş halini görünce öfkelendi. Uzun süre otomobili inceleyen Mustafa Doğrubaş'ın, "Ölse daha iyiydi" diye beddua etmesi şaşkınlık yarattı.

Kaza yapan otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Yaralı kardeşlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Engin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Naci:

bence baba haklı söz dinlemeyen oğlunda suç daha devirini almamışşın arabanın ve araba pert. .

0
0
yanıtYanıtla
mustafa alkaç:

baba rabaya özüldü diye değil oğlu onun hiç sözünü dilemediği için diyor

0
0
yanıtYanıtla
MR ASLAN:

ARABA TESTI GECEMEMIS VE ALLAHKIMSEYE EVLAT ACISI VERMESIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title