Haberler

Çocukları da Kendileri Gibi Yetim Kaldı

Kendisi de eşi de yetim kalmış, babasız büyümüştü.

Kendisi de eşi de yetim kalmış, babasız büyümüştü. Yoldan geçerken kaza kurşunuyla ölen 42 Yaşındaki Halil İbrahim Karanfil'in iki çocuğu da yetim kaldı.

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA

Şişli'de Cuma akşam meydana gelen soygun sırasında yoldan geçerken boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Halil İbrahim Karanfil son yolculuğuna uğurlandı. Özel bir şirketten muhasebecilik yapan 42 yaşındaki Karanfil için Kasımpaşa Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Lütfiye Karanfil, bir yanına oğlu Eyüp Efe'yi diğer yanına da kızı İrem'i alarak eşinin tabutunun başında gözyaşı döktü. "Bak ben sana kimleri getirdim" diyerek tabutu okşayan Lütfiye Karanfil, çocuklarına dönerek, "Cennete gitti baban. Melek oldu baban. Şimdi burada babanıza söz vereceksiniz. Annenizi hiç üzmeyeceksiniz" sözleriyle herkesi duygulandırdı. Eşi ve çocukları güçlükle de olsa ayakta dururken, Halil İbrahim Karanfil'in bazı yakınları tabutu başında baygınlık geçirdi.

ÇOCUKLARI DA YETİM KALDI

Halil İbrahim Karanfil'in hem kendisinin hem de eşi Lütfiye Karanfil'in çocuk yaşta babalarını kaybettikleri ve yetim büyüdükleri, bu yüzden de babalar gününü hiç kutlamadıkları öğrenildi. Halil İbrahim Karanfil ve Lütfiye Karanfil'in çocukları da küçük yaşta yetim kaldı.

KURAN-I KERİM KURSUNDAN DÖNÜYORDU

Halil İbrahim Karanfil, Kur'an-ı Kerim öğrenmek için gittiği kurstan, otomobiliyle evine dönerken Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunu soyan hırsızlarla polis arasında yaşanan çatışma sırasında kurşunun hedefi olmuş, direksiyon başında yaşamını yitirmişti. Karanfil'in kesin ölüm nedeni ve kurşunun kimin silahından çıktığı Adli Tıp raporunun ardından ortaya çıkacak. Doğup büyüdüğü Kasımpaşa'da kalabalık bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan Halil İbrahim Karanfil, Kulaksız Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kasımpaşa İstanbul Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title