Haberler

Çocukları da Kendileri Gibi Yetim Kaldı

Kendisi de eşi de yetim kalmış, babasız büyümüştü.

Kendisi de eşi de yetim kalmış, babasız büyümüştü. Yoldan geçerken kaza kurşunuyla ölen 42 Yaşındaki Halil İbrahim Karanfil'in iki çocuğu da yetim kaldı.

Haber : Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA

Şişli'de Cuma akşam meydana gelen soygun sırasında yoldan geçerken boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Halil İbrahim Karanfil son yolculuğuna uğurlandı. Özel bir şirketten muhasebecilik yapan 42 yaşındaki Karanfil için Kasımpaşa Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Lütfiye Karanfil, bir yanına oğlu Eyüp Efe'yi diğer yanına da kızı İrem'i alarak eşinin tabutunun başında gözyaşı döktü. "Bak ben sana kimleri getirdim" diyerek tabutu okşayan Lütfiye Karanfil, çocuklarına dönerek, "Cennete gitti baban. Melek oldu baban. Şimdi burada babanıza söz vereceksiniz. Annenizi hiç üzmeyeceksiniz" sözleriyle herkesi duygulandırdı. Eşi ve çocukları güçlükle de olsa ayakta dururken, Halil İbrahim Karanfil'in bazı yakınları tabutu başında baygınlık geçirdi.

ÇOCUKLARI DA YETİM KALDI

Halil İbrahim Karanfil'in hem kendisinin hem de eşi Lütfiye Karanfil'in çocuk yaşta babalarını kaybettikleri ve yetim büyüdükleri, bu yüzden de babalar gününü hiç kutlamadıkları öğrenildi. Halil İbrahim Karanfil ve Lütfiye Karanfil'in çocukları da küçük yaşta yetim kaldı.

KURAN-I KERİM KURSUNDAN DÖNÜYORDU

Halil İbrahim Karanfil, Kur'an-ı Kerim öğrenmek için gittiği kurstan, otomobiliyle evine dönerken Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunu soyan hırsızlarla polis arasında yaşanan çatışma sırasında kurşunun hedefi olmuş, direksiyon başında yaşamını yitirmişti. Karanfil'in kesin ölüm nedeni ve kurşunun kimin silahından çıktığı Adli Tıp raporunun ardından ortaya çıkacak. Doğup büyüdüğü Kasımpaşa'da kalabalık bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan Halil İbrahim Karanfil, Kulaksız Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Cenazeden detay

-Lütfiye Karanfil'in çocuklarıyla birlikte eşinin tabutunun başındaki görüntüsü

-Acılı annenin sözleri

-Cenazede baygınlık geçirenler

-Cenaze namazının kılınması

-Cenazeden detaylar

-Helallik alınması

-Cenazenin götürülmesi

Arşiv Görüntü:

-Akaryakıt istasyonundan detay

-Cenazenin adli tıptan alınması

-Halil İbrahim Karanfil'in eşi Lütfiye Karanfil ile fotoğrafları

26.11.2016 - 16.30 - Haber Kodu : 161126119

26.11.2016 - 04.39 - Haber Kodu : 161126009

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kasımpaşa İstanbul Şişli Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title