Haberler

Çocuklardan Büyükşehir'e Ziyaret

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Antalya İl Çocuk Hakları Komitesi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Recep Tokgöz'ü ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde oluşturulan Antalya İl Çocuk Hakları Komitesi çocuk temsilcilerinden oluşan 10 çocuk, İl Müdür Yardımcısı Nevzat Özer ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Recep Tozgöz'ü makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Tokgöz, "Çocuklarımız çok geniş bir kitleye sahip. Geleceğin teminatı çocuklarımıza yönelik her türlü desteği vermeye hazırız. Bu haftaya dikkat çekmek için Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler yapacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nevzat Özer ise geleceğe yön verecek çocukların haklarının bir gün ile sınırla kalmaması gerektiğini belirterek, "Amacımız bu hafta da farkındalık yaratmak. Çocukların eğitim, eskizsiz biçimde gelişme hakkı, istismar ve sömürüden korunmak hakkı, aile, kültür ve sosyal yaşama eksiksiz katılma hakları vardır. Bunları hep birlikte korumalıyız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tokgöz, çocuklara hediyeler vererek, Dünya Çocuk Hakları gününü kutladı.

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları ile ilgili bir takım etkinlikler düzenliyor. Özdilek Alış Veriş Merkezi'nde Çocuk Hakları standı kuran Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Aile Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören masal okulu minikleri ile bir dizi etkinlik düzenledi. Minikler öğretmenleri eşliğinde yüz ve seramik boyamanın yanı sıra vatandaşlara Çocuk Hakları ile ilgili büroşür dağıttı. 23 Kasıma kadar devam edecek etkinlilerden Antalyalılar ücretsiz faydalanabilecek. 23 Kasım Cumartesi günü ise AKM Perge Salonu'nda Dr. Uğur Özdemir'in katılımıyla 'İnsan Yaşamının Çocukluk Hali' konulu bir konferans gerçekleştirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çocuk Hakları Günü Recep Tokgöz Nevzat Özer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title