Haberler

Çocuklara İlkleri Yaşatan Etkinlik

Samsun’da sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan kırsal mahalle çocukları ilk kez otobüse binmenin ve ilk kez şehre inmenin mutluluğunu yaşadı.

Samsun'da sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan kırsal mahalle çocukları ilk kez otobüse binmenin ve ilk kez şehre inmenin mutluluğunu yaşadı.

Bulvar Alışveriş Merkezi'nce (AVM) kırsal bölgelerde yaşayan öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, miniklerin çoğu ilk kez otobüse binerken bazıları da ilk kez şehir merkezini görmenin heyecanını yaşadı. Yapılan bu organizasyonun diğer bir ayrıntısı ise şimdilerin Barış Manço'su olarak kabul edilen Onur Erol'un ilk defa çocuklar ile bir araya gelmesi oldu.

Etkinliğe Havza'nın Çamyatağı İlkokulu, Çiftlik İlkokulu, Belalan İlkokulu, Eriklibelen İlkokulu, Gidirli İlkokulu, Çelikalan İlkokulu ve Boyalı İlkokulunda öğrenim gören çocuklar katıldı. Evlerinden otobüslerle alınan çocuklar, Samsun şehir merkezine getirildi. Çocuklar, Bulvar AVM'nin tarihi binalarını gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar alanda bulunan carusel ve trene de binerek eğlenme fırsatını elde etti. AVM'nin bir fast food dükkanında öğle yemeği yiyen öğrencilere, oyuncaklar hediye edildi.

Minikleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Bulvar AVM yöneticileri, bu tarz projelere ileride de devam edeceklerini belirttiler.

"Bayram günüymüş gibi hazırlanmışlardı"

Etkinlikle ilgili değerlendirmeler yapan Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, "Proje kırsal kesimde yaşayan öğrencilerimize yönelik yapıldı. Ücretsiz bir etkinlikti. Çocuklar için unutulmayacak bir etkinlik oldu. Çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Bayram günüymüş gibi hazırlanmışlardı. Bayramlık kıyafetlerini giydiler. Bu çocukların yarısından fazlası ilk defa otobüse bindi, ilk defa Samsun'a gitti, ilk defa farklı bir amaç için köyden çıktılar. Hiçbir şey olmasa bile çocukların ilk defa otobüse binmesi ve otobüste güzel vakit geçirmeleri bile güzel bir durum. Çocuklar hayatlarında unutamayacak bir gün yaşadılar. Bu durum bizi de fazlasıyla mutlu etti. Bulvar AVM çok güzel bir etkinliğe imza attı. Çocuklara bu mutluluğu yaşatan Bulvar AVM'ye çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki etkinliklerinde yine rol almak isteriz. Bu ülkenin çocukları en iyisini hak ediyorlar" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Manço Onur Erol Samsun Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title