Haberler

Çocuklara En Güzel Yaz Tatili Hediyesi: Beko'dan Tablet

13 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte öğrenciler için üç aylık tatil başladı.

13 Haziran Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte öğrenciler için üç aylık tatil başladı. Çocuklarına yaz tatili hediyesi vermek isteyenler anne ve balalar için Grundig Tablet ve bilgisayarlar güzel bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

İnce ve şık tasarımıyla çocukların beğeneceği bir hediye olan Grundig tablet GTB 1030, gelişmiş özellikleriyle de çocuklara kullanım kolaylığı sağlıyor. 10.1 inç ekran boyutunda, 64 GB harici depolama kapasitesine sahip olan tablette çocuklar hem oyun oynayıp hem en sevdiği müzikleri dinleyebiliyorlar.

Çocujların diledikleri anda internete girerek öğrenmek istediği bilgiye kolayca erişebilmesini sağlayan tabletler çocuklarda meraklı ve araştırmacı kişiliğini geliştirmesine de olanak sağlayacak. Eğitici tarafının yanı sıra eğlenceli bir dünya sunan tabletler ile çocuğunuz vaktini keyifli ve faydalı bir şekilde geçirecek.

Öğrencilerin kalbini çalacak modellerden biri de Grundig UBS İ5 V2 Notebook. Intel Core İ5 işlemciye sahip olan ürün, üstün performansıyla kullanıcıların beklentilerini karşılarken, 500GB sabit diskiyle çocuğunuzun notlarından oyunlarına kadar tüm dosyalarını saklaması için geniş yer sağlıyor.

Uzun pil ömrü ile çocukların enerjilerine ayak uyduran Grundig tablet ve bilgisayarlar kullanıcılara soluksuz bir internet ve oyun keyfi yaşatacak.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Grundig Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title