Haberler

Çocuklar Yazı Spor Yaparak Geçirecek

Osmangazi Belediyesi’nin sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip çocukların yetişmesini sağlamak adına her yıl organize ettiği Yaz Spor Okulları başladı.

Osmangazi Belediyesi'nin sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip çocukların yetişmesini sağlamak adına her yıl organize ettiği Yaz Spor Okulları başladı.

Yaz aylarında çocukları ve gençleri spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaz Spor Okulları, bu yıl da binlerce çocuğa sporu sevdirecek. Osmangazili çocukların bütün yıl boyunca sabırsızlıkla beklediği Yaz Spor Kulları'nda bu yıl, basketbol, judo, kablolu su kayağı, tenis, temel jimnastik, bale, modern dans, drama, mental aritmetik ve yüzme olmak üzere 11 branşta eğitim verilecek. Paket programlar halinde uygulanacak eğitimlerde, çocuklar en az 3, en çok ise 4 branştan faydalanabilecek. 20 Haziran - 15 Temmuz, 18 Temmuz - 12 Ağustos ve 15 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arası 3 dönem halinde düzenlenen eğitim programları sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

8 farklı tesiste hizmet verilecek olan Yaz Spor Okulları'na eğitimler haftada 3 ve 4 gün olmak üzere gerçekleştirilecek. Basketbol, judo ve kablolu su kayağını seçen çocuklar haftada 3 gün, diğer branşları tercih edenler ise haftada 4 gün eğitim alabilecek. Yaz Spor Okulları'na 4 ile 11 arasındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. Bale, modern dans, temel jimnastik ve drama 4-1, basketbol, judo, tenis ve kablolu su kayağında 6-11, yüzme ve teniste 6-14, mental aritmetikte ise yaşları 6 ila 11 arasındaki çocuklar katılabilecek. Yaz Spor Okulları'na ilginin oldukça yoğun olduğunu belirten yetkililer, yaz spor okulları sayesinde çocukların hem boş zamanlarını verimli kullandığını, hem de onların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlandığını belirterek, velilere çocuklarını kurslara göndermeleri çağrısında bulundular. Osmangazi Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıt olmak isteyenler, 0224 243 73 43 numaralı telefondan kayıt işlemlerini yaptırabilirler. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title