Haberler

Çocuklar Sağlığını Tehdit Ettiği İçin Öğretmenliği Bıraktı

Güncelleme:

İngiltere'de 26 yaşındaki öğretmen, nadir görülen bir hastalıktan dolayı hayallerindeki mesleği bırakmak zorunda kaldı. Genç öğretmenin çocuklarla aynı ortamda olması bile onu öldürebilir.

Daily Mail'in haberine göre 26 yaşındaki öğretmen Hannah Harry, nadir görülen bir bağışıklık bozukluğu sebebiyle hayalindeki mesleği bırakmak zorunda kaldı. Aksi takdirde küçük çocuklarla vakit geçirmesi, vücudu en basit hastalıklarla bile savaşamayan genç öğretmeni öldürebilirdi.

ÖMRÜNÜN YARISI HASTANELERDE GEÇTİ

Hayatı boyunca hastalıklarla mücadele eden Hannah, alerjisi olduğu için çocukluk dönemi hastalıklarına karşı aşı olamadı. Bu nedenle sürekli enfeksiyon ve virüs kapan Hannah'ın ömrünün yarısı hastanelerde geçti. Hiçbir şey onu, okuyup öğretmen olma hayalinden vazgeçirmedi.

9 HAFTA YOĞUN BAKIMDA KALDI

Ancak nihayet okulunu bitirip öğretmen olduğunda da hastalığı yakasını bırakmadı. Hannah, öğretmenlik yaptığı okulda kızamık salgınına yakalanınca 9 hafta boyunca yoğun bakımda kaldı. Genç kadın gözlerini açınca doktorlar, kötü haberi verdi. Ne yazık ki çocuklarla çalışmak onu öldürebilirdi.

Öğretmenliği bırakan Hannah, her gün 100'den fazla hap alıyor, 18 iğne oluyor. Bunun yanı sıra aynı hastalıktan muzdarip olan kişilere ulaşmak ve yaşadıklarını anlatmak için online bir blog yazıyor.

Duygu Bay / PembeNar


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Daily Mail Sağlık Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title