Haberler

Çocuklar İçin Tatili Eğitime Dönüştüren Program

British Side kadrosu İngilizce dil eğitimi konusunda tamamı yabancı eğitmenlerden oluşuyor. 7-16 yaş grubu çocuklar alanında uzman yabancı eğitmenlerin hazırladığı onlara yönelik programla ingilizce öğreniyorlar...

Tüm gün ingilizce...

Programın en önemli özelliği, bütün bir günü kapsıyor oluşu... Sabah saat 9 buçuktan akşam saat 4 buçuğa kadar türlü aktivitelerle renklendirilen program boyunca tek bir kural var; ingilizce konuşmak... Öğlene kadar sınıflarda teorik eğitim alacak olan öğrencileri, öğle yemeğinin ardından çok keyifli bir program bekliyor; adeta turistik şehir turu havasında geçecek olan müze ziyaretleri, çeşitli sportif aktiviteler, parklar, bahçeler... Öğrencilerin tüm gün ingilizce konuşacakları ortamda British Side, mekan olarak İstanbul'un en güzel alanlarını, rehber olarak da İngiliz eğitmenlerini kullanacak... Yine yabancı eğitmenlerin düzenleyeceği film kulüpleri, yaratıcı drama etkinlikleri de program dahilinde yer alacak.

"Dünya standartlarında bir yaz okulu"

İngiltere'deki yaz okullarının formatında hazırlanan program 5 hafta olarak planlanmış ama öğrenciye esneklik sağlayan bir yapısı var. British Side Müşteri İlişkileri Müdürü Neslihan Erdoğan, "İsteyen öğrenciler haftalık da katılabilecek. Bir hafta, iki hafta, üç hafta gibi opsiyonları olacak. Temmuz ayını ve ağustos ayını kapsayan 5'er haftalık iki dönem planladık. Öğrenciler 5 haftayı arka arkaya da tamamlayabilir, ilk iki haftasını ilk dönem, son üç haftasını ikinci dönem olarak tatil programlarına göre de hareket edebilir." diyerek programın detaylarını anlatıyor.

Hedef, İngilizceyi Günlük Hayatta Kullanmak...

Öğrenciler hem yaş gruplarına göre sınıflara ayrılacak, hem de yapılacak seviye tespit sınavının ardından ingilizce seviyelerine göre gruplandırılacak. Neslihan Erdoğan, bunun British Side'ı rakiplerinden ayıran en önemli özellik olduğunu belirtiyor: "Çocuklar hem 7-9, 10-12, 13-16 yaş grubu, hem de bu yaş grupları içerisinde farklı İngilizce seviyelerine göre sınıflara ayrılıyorlar. British Side'ı farklı kılan bir gruplandırma sistemi bu, çünkü genelde sadece seviyelerine göre ayırırlar çocukları… Ama burada hem İngilizce seviyeleri, hem de yaş grupları aynı çocuklar bir arada olacak…" Peki bu 5 haftalık program, katılan öğrencilere ne kazandıracak? Neslihan Erdoğan, "Yaz okulumuzun asıl amacı, öğrencilerin yıl boyunca öğrendiklerini pratikte, günlük hayatta kullanabilmelerini sağlamak. İngilizcenin sadece sınıf ortamında kalacak bir şey olmadığını aşılamaya çalışıyoruz öğrencilerimize..." sözleriyle hedeflerini anlatıyor.

Kısıtlı Kontenjan

Kayıtlar mayıs ayında başlayacak. Oldukça yoğun ve hareketli bir program hazırladıkları için kontenjanı sınırlı tutmak zorunda olduklarını belirtiyor Erdoğan: "Yaz okulumuzu tercih eden öğrencilere en kaliteli hizmeti verebilmek için oluşturacağımız grupların çok kalabalık olmamasına dikkat ediyoruz. Her dönem için 50'şer kişilik kontenjan ayırdık."

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

İstanbul Side Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title