Haberler

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Gaziantep'te Anaokulu Açtı

Güncelleme:

Gaziantep'te, Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin katkılarıyla, Royal Halının yaptırdığı Çocuklar Gülsün Diye - Royal Halı Anaokulu, törenle açıldı.

Gaziantep'te, şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin katkılarıyla, Royal Halı tarafından yaptırılan Çocuklar Gülsün Diye - Royal Halı Anaokulu, törenle açıldı.

Güneş Mahallesi'nde yaptırılan Çocuklar Gülsün Diye - Royal Halı Anaokulu'nun açılış törenine; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, şarkıcı Gülben Ergen, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İki derslikten oluşan ve 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak olan okulun açılış töreninde konuşan Taner Nakıboğlu, eğitimin öncelikli konuları arasında ilk sırada olduğunu belirtti. Royal Halı olarak ticari faaliyetlerin yanı sıra eğitime de öncelik verdiklerini söyleyen Nakıboğlu, "Kurulduğumuz yıldan bu yana eğitim ve sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde yer almaya gayret gösterdik. Günümüzde, gittikçe ihtiyaç haline gelen anaokulları, çocukların gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Türkiye'de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Çocuklar Gülsün Diye Derneği'ne Royal Halı olarak destek vermekten büyük onur duyuyoruz" dedi.

Gülben Ergen ise dernek olarak Türkiye genelinde 24'üncü okulun açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Dernek olarak çıktığımız yolda her şehirde bir okul sözü verdik. Bugün 24'üncü okulumuzu açıyoruz. Okul öncesi eğitim insanların hayatlarında çok önemlidir. Çünkü 0-6 yaş arasında kazanılan her şey insanın karakterinde yer ediyor. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Burada bizi çok sıcak karşıladılar. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek sosyal sorumluluk anlamında yapılan bu tür projelerin Türkiye'nin geleceğine yön verdiğini kaydetti. Açılan okulun faaliyetine devam etmesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacağı öğrenildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülben Ergen Fatma Şahin Royal Halı Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title