Haberler

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. Anaokulunu Urfa'da Açıyor

Güncelleme:

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. Anaokulunu ,Şanlıurfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyü'nde açıyor.


Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 18. Anaokulunu Aqua Florya AVM ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Şanlıurfa'nın Harran İlçesindeki Akkuş Köyü'nde açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 22 Şubat'ta yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak.

Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği bu kez Aqua Florya AVM ile ortak yürüttüğü proje kapsamında Şanlıurfalı çocukların yüzünü güldürecek. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars ve Tekirdağ'da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulunun açılışını 22 Şubat 2014 Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Proje kapsamında Aqua Florya AVM'den alışveriş yapan müşterilerin katıldığı çekilişte, kazanan talihlinin isminin verileceği anaokulu açılışına, Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve Aqua Florya AVM Genel Müdürü Sami Milli katılacak. Anaokulu, açılış töreni ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak.

Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun iç donanım malzemelerinin taşınmasına Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Dedeman Şanlıurfa da konaklama sponsoru olarak destek verdi. Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dernek, sponsorları ve bağışçılarının desteğiyle gelecek eğitim-öğretim döneminde hizmete girmek üzere yeni okullar açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülben Ergen Harran Akkuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title