Haberler

Çocuklar Dövizlerle Park İstedi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, bir sitede, yenilenen çocuk parkını açtı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, bir sitede, yenilenen çocuk parkını açtı. Site yakınında oturan diğer çocuklar da dövizler açarak Başkan Kocadon'dan park istedi. Başkan Kocadon çucuklara park sözü verdi.

Yokuşbaşı Mahallesi'nde 191 konutlu Albatros Sitesi Parkı belediyenin katkılarıyla genişletilerek yenilendi. Zemini düzeltilerek oyuncakları monte edilen parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı. Site sakinlerinin jest yaparak Mehmet Kocadon'un adını verdiği çocuk parkının açılışına katılanlara keşkek ikram edildi.

'NEREDE BİZİM PARKIMIZ?'

Açılışta site yanındaki sokakta oturan dört çocuk, parkı çevreleyen tel örgünün arkasından üzerlerinde 'Nerede bizim parkımız Mehmet amca?', 'Bu teller bizim için', 'Bir park istedik çok mu?' ve 'Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz' yazılı dövizler açarak park istedi. Kocadon yanına çağırdığı çocuklara, "Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title