Haberler

Çocuklar Derginiz Çıktı

Güncelleme:

"Esen Çocuk Dergisi"nin 8'inci sayısı Esenlerli çocuklarla buluştu. Esen Çocuk Dergisi yine çok renkli, yine çok dolu.

Geleceğin büyüklerine daha iyi imkânlar sunarak onların daha donanımlı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla projeler geliştiren Esenler Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü'nün, çocukların renkli dünyalarına bir renk daha katmak amacıyla 3 aylık periyotlarla çıkardığı "Esen Çocuk Dergisi"nin yeni sayısı Esenlerli çocuklarla buluştu.

Esen Çocuk Dergisi'nin 8'inci sayısı; bilmecelerden bulmacalara, zekâ sorularından hikâyelere, çizgi romanlardan kitap tanıtımlarına kadar yine dopdolu bir içeriğe sahip. Mart, Nisan ve Mayıs dönemini kapsayan ve Değerler Eğitimi bölümünde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.a.v.) örnek yaşamını ve kişiliğinin anlatıldığı bu sayı da, çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri'nde (ESGEV) yapılan faaliyetlerin fotoğraflara yer verilen sayıda Müslüman bilim adamlarından El Cezeri'nin hayatına da yer veriliyor. Tamamı kuşe kâğıda baskılı, 40 sayfadan oluşan Esen Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı; Esenler Belediyesi'nden, Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri'nden (ESGEV), kütüphanelerden, Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi'nden ve belediyenin ek hizmet binalarından temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilgi Evleri Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title