Haberler

Çocuklar Bu Atölyeyi Çok Sevdi

Güncelleme:

Şanlıurfa kent merkezinde bir alış veriş merkezinde düzenlenen Çocuk atölyeleri" durağı miniklerin ilk adresi oldu.

Çocukların eğlenerek öğrenmelerini, el becerilerini geliştirmelerini ve aynı zamanda yaşıtlarıyla bir arada olarak sosyal yönlerini güçlendirmeyi amaçlayan "Çocuk atölyeleri" Şanlıurfa'da yaşama renk katıyor.

Kent merkezindeki Piazza alış veriş merkezinde düzenlenen "Sevimli saatler" ve "Kum boyama" atölyelerinde çocuklar, neşe içinde faaliyet gösterirken, aileleri de onların keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerinden duydukları mutluluğu yaşıyor.

Sevimli Saatler Atölyesi'nin minik elleri, kendilerine verilen karton, boya, yapıştırıcı gibi malzemelerle, birbirinden şirin saatleri hazırlamak için yarışıyor. Uzman eğitmenlerin gözetiminde rakamları tek tek saatlere yapıştıran küçükler, sevdikleri figürler ve gülen yüzlerle saatlerini süslüyor.

Kum Boyama Atölyesi de çocuklara, neşe içinde sürdürdükleri bir ortam sunuyor. Kartonların üzerine sevdikleri çizgi film kahramanlarının resimlerini yaparak boyayan çocuklar, atölye bitiminde neşe içinde evlerinin yolunu tutuyor.

Kum Boyama Atölyesi 31 Ocak Cumartesi günü saat 16.00-18.00 arasında, "Sevimli Saatler Atölyesi" de, 1 Şubat Pazar günü yine aynı saatlerde küçük öğrencilerini bekliyor.

AVM ziyaretçilerinin çocukları neşeli atölyelerden ücretsiz yararlanırken, faaliyetlerde kullanılan her türlü malzeme de AVM yönetimi tarafından karşılanıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title