Haberler

Çocuklar Apronu Gezdi, Uçağa Bindi

YER hizmeti şirketi olan HAVAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında şirket çalışanlarının çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı.

YER hizmeti şirketi olan HAVAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında şirket çalışanlarının çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar hem Atatürk Havalimanı apronunu gezdiler hem de uçağa bindiler.

Atatürk Havalimanı apronunda bulunan HAVAŞ yer hizmetleri istasyonunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkenliğine 70 çocuk katıldı. Atlasglobal Havayolları'nın park halindeki uçağına binen çocuklar, aileleriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar, burada havacılık hakkında bilgiler alarak, uçağın çeşitli bölümlerini gezdi.

Etkinlikle alakalı olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan HAVAŞ Genel Müdürü Kürşad Koçak, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Havaş çalışanları ve onların çocuklarını havalimanıda konuk etti. Bugün amacımız henüz daha çocuk yaşta onlara havacılığa ilgi uyandırmak ve onların geleceğin havacısı yapmaktır. Bugün onlar için keyifli bir gün oldu" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title