Haberler

Çocuklar 23 Nisan'da Tiyatroya Doyacak

Güncelleme:

Devlet Tiyatroları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20-30 Nisan tarihlerinde çocuk oyunlarını ücretsiz sahneleyecek.

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 20-30 Nisan tarihlerinde çocuk oyunlarını ücretsiz sahneleyecek.

DT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kutlamalar kapsamında, 20 Nisan'dan başlayarak 10 gün boyunca, DT'nin 10 bölgesindeki 10 sahnesinde 10 çocuk oyunu, 5 bin 511 çocuğa ücretsiz sergilenecek.

"Nereye Koşuyorsun Böyle Minik Tay", "Merhaba Hayat", "Yaşlı Kuklacı", "Canlanan Masallar", "Sırça Köşk" ve "Neşesaçan" oyunları çocuklara sanatın büyülü dünyasında eğlence dolu anlar yaşatacak.

Tiyatroseverler, ücretsiz biletlerini DT gişelerinden ya da ilgili müdürlüklerden temin edebilecek. Ücretsiz temsil verecek çocuk oyunlarının programı şöyle:

İstanbul DT "Nereye Koşuyorsun Böyle Minik Tay"ı 20 Nisan'da Cevahir Salon 2'de saat 14.00'te sahneleyecek.

İzmir DT "Canlanan Masallar"la, 20 Nisan'da saat 11.00'de ve 14.00'te, "Küçük Prenses"le 23 Nisan'da saat 11.00'de Konak Sahnesi'nde temsil verecek.

Bursa DT 23 Nisan'da saat 11.00'de ve 14.00'te Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde "Sırça Köşk"ü minik seyirciyle buluşturacak.

Adana DT, Sabancı Sahnesi'nde "Merhaba Hayat"ı 23 Nisan'da saat 11.00'de, tiyatroseverlerin beğenisine sunacak.

Erzurum DT "Yaşlı Kuklacı"yı 23 Nisan'da saat 13.30'da ve 24 Nisan'da saat 10.30'da Trabzon Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde, 21 Nisan'da saat 11.00'de ve 27 Nisan saat 14.00'te Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde görücüye çıkaracak. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Devlet Tiyatroları Merhaba Hayat 23 Nisan Erzurum Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title